Particulieren

“Energieadvies van Ingenieursbureau de Raaij zorgt voor meer wooncomfort”

Particuliere opdrachtgever

Wij bieden onze dienstverlening ook aan particuliere opdrachtgevers. Wilt u besparen op uw energierekening en tegelijk uw wooncomfort verhogen, dan verrichten wij graag een nulmeting voor u.

Heldere prijsopgave
Met een gedegen advies, plan van aanpak en een heldere prijsopgave vooraf, kunt u het energielabel van uw woning aanzienlijk verbeteren. Goed voor het milieu én uw portemonnee!

Gezond Binnenklimaat
Natuurlijk wilt u gezond wonen in een prettige atmosfeer, met voldoende licht en een aangename temperatuur. Problemen door vocht, schimmel of geluidsoverlast houdt u graag buiten de deur. Ervaart u klachten, bijvoorbeeld door irritatie van de luchtwegen, of bent u gewoon benieuwd hoe gezond uw dagelijkse leefomgeving is? Wij stellen graag een speciaal binnenmilieuprofiel voor u op, mét certificaat. Ook interessant voor als u uw woning wilt verkopen.

Hogere verkoopwaarde
Met onze kennis van bouw-, installatie- en isolatietechniek bieden wij u altijd de oplossing die het best bij uw woning, persoonlijke wensen en budget past. Slim investeren in een lager energieverbruik en meer wooncomfort verdient zich altijd terug. Bovendien stijgt de verkoopwaarde van uw woning.

  

 

Vereniging van Eigenaren

Wij bieden op maat gesneden meerjarenonderhoudsplannen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Hierbij geven wij ook nuttige adviezen om energie te besparen, door de isolatie en klimaatinstallaties te verbeteren. Hierdoor kunnen de exploitatiekosten van een wooncomplex aanmerkelijk omlaag.

Onderhoudscontract
Binnen een onderhoudscontract kunnen wij samen met u het geschikte vervangingsmoment van de bestaande installatie bepalen. Immers, u bent niet gebaat bij kapitaalvernietiging van een relatief jong verwarmings- of klimaatsysteem. Op basis van de geldende energietarieven en eventuele investeringssubsidies rekenen wij u voor wat voor uw specifieke situatie de beste keuze is.

Vervangingsproject
Zijn de woningen aan verbetering toe, dan begeleiden wij desgewenst het hele vervangingsproject voor u, inclusief de uitvoering. Zo bent u verzekerd van het beste energieresultaat en nemen wij u alle zorg uit handen, inclusief de administratieve rompslomp.