Zakelijke markt

“Een optimaal binnenklimaat met lagere energiekosten”

Beheerder

Als beheerder van een gebouw bent u verantwoordelijk voor het welzijn van de mensen die het bezoeken en erin werken. U doet er daarom alles aan om mensen een prettige, veilige en gezonde omgeving te bieden.

Exploitatie
Hiervoor wilt u het gebouw optimaal beheren en in goede staat houden. Met vakkundig periodiek onderhoud en goedgekeurde installaties. Daarnaast heeft u een economische taak. De exploitatie van het gebouw moet immers binnen uw begroting passen.

Slim investeren
Wij helpen u graag die doelstellingen te behalen. Een energiezuinig gebouw is een groen gebouw en een groen gebouw is aantrekkelijk voor huurders en gebruikers. Slim investeren in duurzaamheid verdient zich altijd terug gedurende de exploitatieperiode.

Energielabel & Maatwerkadvies
Met een nulmeting geven wij u direct inzicht in de energetische kwaliteit van uw gebouw, inclusief het bijbehorende energielabel. Wij adviseren u hoe u verbeteringen kunt bereiken door isolatie en aanpassing of vervanging van uw klimaatinstallatie. Ook voor duurzame oplossingen onderzoeken wij voortdurend de markt naar technische innovatie.

Renovatie
Heeft u renovatie- of uitbreidingsplannen, dan bieden wij u een maatwerkadvies met een modulatieplan dat laat zien hoe uw gebouw een duurzaam en groen label verkrijgt.

  

Gebruiker

U wilt een bedrijfsgebouw waarin uw medewerkers en bezoekers zich prettig voelen. Ook moet het pand bij uw specifieke wensen en bedrijfscultuur passen. Het vormt immers ook het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie.

Gebruikerskosten
U houdt uw gebruikerskosten graag zo laag mogelijk. Bij de keuze van een gebouw speelt het energieverbruik daarom een belangrijke rol. Goede isolatie en energiezuinige installaties staan voor duurzaamheid. Steeds vaker kiezen klanten bewust voor een leverancier die een herkenbaar duurzaamheidsbeleid voert. Een groen gebouw versterkt het imago van uw bedrijf of organisatie

Energiebesparing
Als u naast gebruiker ook eigenaar bent van het gebouw, dan heeft u de investeringen in duurzaamheid en energiebesparing in eigen hand. Bent u huurder, dan kunnen wij een adviserende rol vervullen tussen u en de verhuurder. Een slimme investering in duurzaamheid biedt immers beide partijen voordelen. Een ‘groen’ pand is aantrekkelijker voor u, terwijl het de verhuurder betere verhuurkansen biedt.

Renovatie
Heeft u als (nieuwe) huurder renovatieplannen met pand, dan is het een goed moment om met de verhuurder om de tafel te gaan. Wij schuiven dan graag aan voor technisch advies dat beide partijen voordelen biedt.

 Noordendijk 248 031